Årets...

...skiva Adele - 21, en skiva som jag aldrig kommer kunna lyssna för mycket på och den är helt underbar, favoritlåtar: Someone Like You, Rumor Has It och He Won't Go.

...par Kurt och Blaine, Blaine finns alltid där för Kurt och Kurt är alltid där för Blaine, vad mer finns det att säga? Utan dem vet jag inte vad jag skulle gjort.
...klass 9B, såklart! I år har vi blivit mycket närmare varanda och träffar varanda utanför skolan och så, ni har varit så sjukt snälla och gjort mig så glad.
...märke Alexander McQueen, efter allt som har hänt så har märket fortsatt göra underbara kläder och kollektioner, blir alltid lika förvånad.
...målning Lily Cole. 2011 har verkligen varit de året jag började satsa på konsten, mina teckningar och målning blev seriöstare och bättre, detta är helt klar en favorit! Det största av allt var nog när Glee.se länkade mig och jag vann deras tävling på facebook!
...ponny Frosty, i maj red jag honom för första gången och nu har vi kommit två och trea på klubbtävlingar, han gör mig så lycklig och ger mig kraft. 2012 kommer bli vårt år tillsammans <3
...favorit karaktär Debra Morgan från Dexter, hon är så himla cool och stark!
...film Pokjen i randig pyjamas, det är inte ofta jag gråter igenom en hel film men när jag såg denna så gjorde jag det, så himla fin!
...bok The Hunger Games, i början tyckte jag de var ganska tråkiga men efter hela boken var jag fast, kunde inte sluta läsa! Just nu längtar jag bara tills filmen kommer ut den 23 mars!
...citat "I’m gonna show them that it doesn’t matter if they are yelling at me or whispering behind my back, that they can’t touch me. That they can’t touch us. Or what we have." - Kurt Hummel.
... kändis Chris Colfer, jag var tvungen att välja honom, han har vunnit en Golden Globe, skrvit/medverkat/regisserat sin egen film (Stuck by Lightning), skrivit en bok, skrivit historia, åkt på en turné under sommare, spelat en av huvudpersonerna i serien Glee, skrivit en tv-serie för Disney och extremt mycket mer, läs mer här.
Hoppas ni gillade den och nästa år kommer bli ännu coolare och ännu mer awesome!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0