Elite Saab SS11

ph:style.com
Älskar färgerna och hur enkla de är!

In the midnight hour, I can feel your Power

Ett ganska långt inlägg med en massa bilder. Åhh vad jag har saknat att fota i solljuset <3
Jag vet att ni älskar min otroligt fina outfit!

sonisorbet på internet

sonisorbet på twitter.
sonisorbet på dailybooth
sonisorbet på lookbook.nu som jag ska bli mega-aktiv på.
Nu fick ni några tips var ni kan hitta mig, finns också på facebook och bilddagboken men de är ganska personliga, så fråga gärna innan :)

ang. kommentarerna

Hejsan! Vill bara säga att jag älskar att ni kommenterar och ni är bäst på det! Men skriv gärna era namn för att jag har ändå eran ip-adress så jag kan se vem ni är :) Tack på för hand!
bild från weheartit.com

dödsrelikerna

varning för spoilers.

Några av mina absoluta favoritsider i Harry Potter och dödrelikerna (ja, jag har läst de på engelska också men läste de på svenska just nu och orkade inte hitta samma sida igen) Åhh vad jag är förälskad i HarryochGinny och RonochHermonie.

Once upon a time I was falling in love

Såhär ser mitt rum ut just nu, ganska fint om ni frågar mig. Fast det kommer bli ännu finare när jag får in mina saker och mina egna canvastavlor... Men nu ska jag bli duktig på att blogga igen och lovar er flera inlägg! Nu ska jag sluta skriva för det ekar runt om kring mig. Btw. tips på rolig app?

Inspiration Monday

IM får bli glee idag (eftersom det är det min blogg handlar om just nu) Men seriöst så börjar mitt rum bli klart :D Kolla in HÄR för fler bilder :)

gleek

Hallå i stugan! Jag lever fortfarande, pluggar kartor och beundrar mina nya tapeter samtidigt som jag varvar allting med några glee-avsnitt, har sett klart säsong 1 nu! :(
Puss på er!

glee

Idag kom glee säsong ett hem till mig :D Nu ska jag kolla in det och kommer  inte blogga på ett tag tror jag för har mycket i skolan och gör om mitt rum samtidigt :) Ska försöka så mycket jag kan :)

stewart for vogue

Ph: Mario Testino
Älskar hennes hårfärg!

Inspiration Monday HP

Himla långt inlägg, men detta är nog en av mina favorit böcker och filmer, detta är bara ett litet utval av alla mina HarryPotter bilder.

Vilken är er favorit karaktär? Min: Ginny, Dobby, Draco

I got the magic in me

Julia, outfitbild, min väg till skolan!, min målning som jag har jobbat på idag!

go and jump

tröja-gt byxor-gt skor-clarks
Var på nova idag med mamma och handlade det på bilden, nya tapeter till mitt rum och åt jättegod lunch! Åhh längtar såå till london!

Chanel 2011PF

Det blev ett himla sent inlägg idag, hehe. Men var på restaurang hela kvällen och sedan tog det ett tag att göra bilden :)

lite svart lite vit och allt däremellan


KAN DEE

Denna extremt snygga t-shirt kommer från Kan Dee Shop (hon är grymmast på att rita) kolla även in hennes blogg, hon är så stor förebild för mig, jag vill också lyckas inom bloggvärlden och att folk ska böra mina kläder, fatta vad awesome det hade varit!

topshop lookbook

Älskart'

Börjar tro vi kan gå genom eld


ph&modell: me

Elin Kling for H&M

ÅHHH, Elin Kling for H&M, hur bra kan inte det bli!? Har redan hittat mycket jag vill ha, om ni också gör det så spring till en h&m affär den 3/2. Just nu: top model 15 ;)

Inspiration Monday MM


Är inte detta underbart? Älskar hur Mitchell Davis redigerar och får sina videos se ut som det är himmelsrika! Kolla in mer här och här och här :)

det blir bättre varje dag.

W.i.p. den första ser ni resulatet på några inlägg neråt och den andra kommer ni få se när den blir klar! (om typ 25792579 år :)

VOGUE MODEL

I julklapp fick jag boken Vogue Model av mamma och pappa! Massa bilder på olika modeller som har varit på omslagen, för att inte nämna all inspiration man får!

Winter Kate

PHOTO BY JOURDYNN JACKSON + NAJ LEGITAN
Hittade inga länkar efter typ tjugo minuter letande.. Men Nicole (vinnare av antm13) är ändå sjukt snygg!

BIKBOK spring 2011


We've got all the time in the world.


Dance in the dark

Ritad av mig med blyerts (4H,HB,6B)
Skulle egentligen bara bli en skiss, därför ritade jag ögat långt ner, hehe. Åhh, det känns så otroligt konstigt att skriva -11 på sina teckningar nu!

Inspiration Monday

Bilder från harry potter and the sorcerer's stone, harry potter and the half blood prince, Glee, Dexter, grey's via weheartit.com.

Black Swan

Igår såg jag filmen Black Swan med Natalie Portman, som är sjukt grym! Se den om ni gillar filmer där man får tolka den själv!
Bilder från Flora.

en jordglob

I julklapp fick jag en jordglob som var fin! Den kommer vara med på många foton i framtiden, tror jag.
ps. jag vet att jag borde ta bort twilight-postern...

RSS 2.0