Everyone is special in their own way, we make each other strong

Jag vet att den ser ut som ett monster men den kommer bli bättre(hoppas jag!) efter några veckor, detta är bara grunden. Och som ni ser har jag bytat textsnitt för jag tyckte de förra blev jobbigt om jag ska lägga upp längre texter, vilket gillar ni bäst? och till helgen ska jag nog ändra några mått också, vi får se hur det blir!

"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Här är sjukt random bilder på mig men ni får se mina Darren Criss brillor, när jag dansar all by myself, min åtta för att The First Time avsninttet släpptes den åttonde november och det avsnittet betyder så sjukt mycket för mig, ni får se mig när jag posar som aldrig förr!

Lite boktips

Harry Potter, vem har inte läst dessa underbara böckerna?
Hunger Games, började läsa dem i sommras och nu är jag helt fast! Kan inte vänta tills filmen kommer ut!
Flugornas herre, skolbok...
I Am Number Four, denna ska jag läsa när jag är klar med Hunger Games...
Kunde inte låta bli att lägga till en bild på min söta chockladkalender, kan inte vänta på att öppna den!

En sida ur någons dagbok.

 

Kära dagbok,

Idag fick jag en känsla jag aldrig fått innan. Det var som om mitt hjärta hoppade till två gånger. Hela blodomloppet gick i otakt. När han kollade på mig blev hela min kropp varm, även om det var snöfall utanför.  Alla mina kompisar satt omkring mig och lyssnade på läraren men jag kunde inte koncentrera mig.


Kära dagbok,

Kanske är jag galen men jag kunde inte låta bli. Jag var bara tvungen att se vad som hände på andra sidan om den där jobbiga läraren. Fast nu i efterhand kanske jag inte skulle gjort det. För där satt hon. Med sina klarblåa ögon koncentrerat på läraren men just den sekunden som jag ändrade fokus ändrade hon också sitt.


Jag ångrar det, nej det gör jag inte alls. Jag är ju den coola tjejen. Jag borde klara av lite känslor. Ändå är jag extremt nyfiken om han kände samma känsla. Kanske han bara skulle blinka till och läraren hade rört på sig så han såg fel. Nej, det kan inte vara möjligt. Läraren stod ju still hela genomgången.


Att vi har skrivit saker till varandra på chatten, kanske inte betyder någonting för henne. Jag är säker på att jag bara är någon som underhåller hennes vardag, en av alla hennes fyrahundratjugotvå vänner. Och ja, jag har kollat upp det. Jag trodde aldrig att jag skulle bli som mina killkompisar och kolla upp det.
Vi har ju faktiskt skrivit till varandra. Men aldrig tittat varandra i ögonen. Det är kanske det som behövs för att förstå sig på känslor. Bara genom att tänka på honom får jag fjärilar i magen. Hur ska jag kunna berätta detta för mina vänner?
Detta skrev jag i åttan till skolan, tack vare Julia så publicerar jag det här. Hon ger mig så mycket kraft och mod, tack! Ni får gärna skriva lite kritik och vad ni tycker om att jag lägger upp texter på bloggen.

one of us. pt.5

scoure: fashion gone rogue, 356 days, weheartit.com, ANTM 13
    Idag har jag varit på stadsbiblotektet två gånger och ätit pizza från vespa och varit på Polhem,
    har nog bestämt mig till 100% att det är där jag vill gå i skolan.

Somewhere Only We Know

Peeta som jag har ritat i skolan, jag är ganska nöjd men tanke på att det är första gången jag ritar en man utan att ha en bild att kolla på.
En bild på mig själv som jag gör i bilden i skolan, jag är ganska nöjd.
Jag började måla på min hand istället för på pappret.
Dianna Agron målningen igen (typ tjugonde gången) men jag gillar den så himla mycket och nu sitter den upp på min vägg åvanför min dator, så fint!

20111121

Stickad tröja från Femme, klänning från Zara.
    Detta är min nya tröja som jag köpte igår och fick 20% på den, awesome!
    Hoppas ni får en trevlig måndagskväll för nu ska jag dansa, yeahhhh!

Sure, she's got everything

Dianna Agron, målad med akvarell.

Up where they walk
Up where they run
Up where they stay all day in the sun
Wandering free
Wish I could be
Part of that world
What would I give
If I could live
Out of these waters?
What would I pay
To spend a day
Ready to stand
And ready to know what the people know
Ask 'em my questions and get some answers
What's a fire and why does it
[What's the word?] burn
When's it my turn?
Wouldn't I love
Love to explore the shore up above?
What would I give to live where you are
What would I pay to stay here beside you
What would I do to see you, smiling at me
Where would we walk Where would we run
If we could stay all day in the sun
Just you and me
And I could be.. Part of your world

Open your heart to me

Jag kände att min blogg saknade lite kärlek, så här är lite gifar som jag gör mig glad och lycklig, hoppas ni också blir det av dem! Kärlek är något vackert som vi har, det kan vara till en vän, en kille, en tjej, en artist, ett syskon, någon du beundrar och bryr dig om.

Somebody to love

Jag lovar att den ska bli klar snart men det är så mycket att göra hela tiden... Nu är det bara halva håret kvar vilket är awesome!

Breaking Dawn

Idag såg jag Breaking Dawn med Tora och Cajsa, jag var ju tvungen att se den med tanke på hur stort fan jag var innan och visst var den bra men mest roligt. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket under en film men den var också så hemsk!

I need to feel you, it that so wrong?

Fotograf: Luisa Z, modell: jag.
Här är lite bilder som vi tog för ett tag sedan(då man kunde gå runt utan jacka och inte frysa), bilderna är tagna i stadsparken och folk glodde ganska mycket men det var roligt och något jag aldrig gjort innan, man får någon magisk känsla av energin omkring dig!

Love can't wait

Här är min tygväska som jag har sytt på syslöjden, har även broderat på en bild, på sista bilder kan ni se det tydligare. Såklart är det inte orginalet som är under men jag tycker det ser ganska coolt ut ändå, tekninken är ganska unik men var sjukt rolig att jobba med!

w.i.p.

Såhär ser min teckning ut just nu och jag kan inte säga annat än att jag är sjukt nöjd! Munnen kommer bli blodröd, så himla snyggt!

20111114

VSaRlX on Make A Gif, Animated Gifs
Stickad tröja från H&M, skjorta från H&M
Idag har jag hunnit med ganska mycket, varit i skolan, drukit te och glögg med Sigrid och Lo och dansat så nu blir det slapp i soffan, såklart! Jag vet att bilderna är sjukt dåliga men det är så mörkt ute så det är svårt att få ett bra ljus, hatar det!

Dianna Agron

Detta är min nya teckning som jag ritar på istället för att plugga... inte så smart...
Det ska iallafall likna Dianna Agron men det är sjukt svårt att rita en så vacker kvinna, man blir nervös och allt bara failar så jag har gjort om munnen(som jag aldrig kan bli nöjd med) efter denna bild togs men tänkte att ni ville se den ändå :)

Chloé

Idag hämtade jag min parfym som jag vann hos Sania Claus på posten och den är helt underbar! Luktar så himla vackert och kommer passa perfekt bredvid min Burberry Summer.

11/11/11

Vad jag jobbade på.
Halloween / Den 081111 var ett speciellt datum för mig, vackra saker hände.
Varnings lapp så jag inte gick in på tumblr / Min teckning!

favorit citat.

Vackra citat är nog det finaste jag vet. Om du någonsin läser en bra bok, ha en skrivbok bredvid som du kan skriva ner dina citat i, sen när du bli gammal kan du titta tillbaka och le, för det är väll det man gör när man läser gamla antekningsböcker?
"I want you to be"
"After all this time? Always."

Tour of the Kingdom

Jacka - Topshop
Skor - Cheap Monday / Weekday
T-shirt - Topshop
Jeans - h&m
Skjorta - Monki
Skor - Burberry
Shorts - Topshop
Idag är en sån dag man inte orkar göra någonting, ska äta nu sen blir det läxor och tvn!

Who do you think you are?

Malin & Wille / Elin & Frosty
Nu när skolan är tillbaka så blir det mindre bilder, kan inte fota outfitbilder utomhus för när jag slutar är det mörkt ute, det är sämst. Men jag ska göra mitt bästa! Så här är lite hästbilder, jag la upp dem pga av den tragiska olyckan som Hickstead drabbades av.

I know I need you, I need to love you

Kate Moss ritad i akvarell av mig.

one of us. pt.4

Charlotte Frees underbara hår!
Karl Lagerfeld för Coca Cola
Moe
Acne ss2012
tumblr.
i-D Magazine
Vogue Italia 1993
Lea Michele
tumblr.
Jag har lite bråttom men vill säga TACK för era kommentarer om målningen, ni är underbara! Den kommer bli klar tills imorgon, det lovar jag :)

Kate Moss

Min nya teckning som jag började på precis, det ska förställa Kate Moss men kommer nog bli bättre när jag har gjort klart den med akvarell. Idag har jag inte gjort alls mycket men det är ju lov så det är okej att inte göra någonting ibland men om ni vill ha mer uppdatering kan ni alltid kika in min tumblr, där kommer det upp nya inlägg hela tiden!

I want to be a part of your world

Här är min halloween utklädnad! Det blev Blaine så jag sydde om min kavaj och satte dit Dalton märket, är så nöjd så vet inte om jag ska ta bort det...

Ny frisyr!

Toz8AJ on Make A Gif, Animated Gifs
Före och efter bild. Nu ser jag ännu mer ut som Dianna Agron men det är helt okej för hon är sjukt snygg, hehe.
Och idag var det nytt Glee avsnitt!!! Jag har typ väntat i en månad och nu är det här dock var det inte så jättebra,
men nästa vecka då jävlar kommer det hända saker!!

pretty young girl.

Ritad i blyerts av mig.
Orginal  modellen är Anja Konstantinova, fotograren är Darren(snyggt namn!) McDonald, här hittar ni bilden.
Ni som föjler mig på twitter vet att jag har haft stor ångerst om denna är snygg eller inte men jag gillar den lite mer nu så vågade inte fortsätta med håret så den är klar nu! Ni hittar mig på twitter genom att söka på SoniSorbet!
Lite instagram bilder.

Across the water across the deep blue ocean

Idag fotade jag hoppning, om någon vill ha bilder så mejla mig på sonia_pluto@hotmail.com!

The Reader

Imorse såg jag The Reader och jag älskar den! Så himla fin historia och bakrund. Den handlar om en kille som bli förälskad i 15 årsåldern, samtidigt får man se hans liv när han är vuxen. Kvinnan han blir förälskad i visar sig vara en helt annan kvinna som ljuger och skäms för att hon inte kan läsa eller skiva. Killen läser allt för henne och sen är det så himla fint när han lär henne läsa. Den utspelar sig i Tyskland efter andra världskriget så det är ganska mycket om det också, hur judarna och kvinnorna hade det.

RSS 2.0